EERSTE RECENSIES OOG OM OOG

Buddy Tegenbosch


Eerste recensies Oog om oog

Een recensie kan je boek maken of breken. Oog om oog verschijnt pas op 19 oktober in de winkel, maar een aantal mensen heeft het boek alvast mogen lezen.
Je kunt je voorstellen dat ik gespannen uitkeek naar hun reacties.

Een boek schrijven is één ding, een uitgeverij vinden die je boek goed genoeg vindt om het uit te geven, is ook niet gemakkelijk. Maar het meest spannende is wel wat de lezer uiteindelijk van je boek vindt, want voor hen heb je uiteindelijk al die uren zitten zwoegen. Hieronder de eerste reacties.
Ze zijn in één woord samen te vatten: Wauw!

OMG. Dit is fantastisch. Dit boek zou verplicht op alle Nederlandse leeslijsten moeten staan. Zelden wist een auteur op zo’n intrigerende wijze personages tot leven te wekken. Ze zijn mijn vrienden geworden en ik zou ze dolgraag in het echt ontmoeten. Buddy, ik ben fan. - Emmy van Ruijven.
Emmy van Ruijven is veellezer en blogger. Van elk boek dat ze leest, schrijft ze een recensie op haar website, zonenmaan.net. Haar site wordt door duizenden jongeren bezocht en fungeert als wegwijzer voor Young Adult-boeken.

Oog om oog barst van de eigenzinnige karakters en onverwachte wendingen. Hier is een schrijver met een grote verbeelding aan het werk. Frank van de Muijsenberg
Frank van de Muijsenberg is journalist bij het Eindhovens Dagblad, afdeling kunst & cultuur.

Buddy Tegenbosch past niet alleen in het rijtje Nederlandse Young Adultschrijvers, hij misstaat ook niet naast iemand als John Green. - Tim Rooyers
Tim Rooyers is blogger en recensist. Zijn website, killingmydarlings.nl, is drukbezocht. Net als Emmy leest Tim alles wat er op de markt verschijnt zowel in het Nederlands als in het Engels.

 

    


GEPLAATST: 2015-10-07 | RUBRIEK: NIEUWS