DERDE ACTIE GESLOTEN!

Buddy Tegenbosch


Derde actie gesloten!

De derde actie 'Word filmster!' is gesloten. Tot 1 mei had je de mogelijkheid je op te geven om mee te spelen in de trailer van Pokerface. En dat hebben jullie massaal gedaan!

Uit heel het land en zelfs uit Belgie stroomden de aanmeldingen binnen.

Was jij één van hen, dan wil ik je enorm bedanken! Er zaten een hoop originele inzendingen bij, waarvan ik er een paar met jullie wil delen:

 

Het lijkt me wel leuk, maar als ik niet win vind ik dat ook prima! Ik weet niet of ik het wel durf, maar dat zien we dan wel verder ;)

en

Het lijkt me super om in een film te acteren en een van mijn favoriete scene's is de casino scene van Sean Connery in Dr. No. Die zou ik wel eens zelf willen spelen!

Weer anderen lieten het niet bij woorden alleen en stuurden complete flimpjes mee, waarin ze zelf acteerden.

 

Maar de deadline van 1 mei is voorbij en de actie is gesloten. Zoals je je misschien kunt voorstellen, is het niet gemakkelijk om een keuze te maken uit de talloze inzendingen. Gelukkig heb ik deskundige hulp.

Samen met Marieke Wijnen (regisseur) en Martijn Vaasen (audio engineer) zijn we het script aan het schrijven, de scenes aan het vormgeven, de muziek aan het maken en natuurlijk de kandidaten aan het uitkiezen.

Doordat jullie zo massaal hebben gereageerd, gaat dat even duren, maar iedereen gaat persoonlijk bericht krijgen.

 

En zoals altijd geldt: Houdt de site in de gaten!


GEPLAATST: 2012-05-03 | RUBRIEK: NIEUWS