Derde actie gesloten!

Derde actie gesloten!


De derde actie 'Word filmster!' is gesloten. Tot 1 mei had je de mogelijkheid je op te geven om mee te spelen in de trailer van Pokerface. En dat hebben jullie massaal gedaan!

Derde en laatste actie gestart!

Derde en laatste actie gestart!


Julia Evenblij won de eerste prijsvraag. Zij verzon de titel Pokerface, en daarom gaat de vrouwelijke hoofdpersoon in het boek 'Julia' heten.

 

Wilco Bullens deed mee aan de tweede actie Wordt Covermodel! en won een professionele fotoshoot. Zijn foto staat op de cover van Pokerface en zal vanaf juli in de boekwinkels liggen.

 

Word jij de derde winnaar?

Pokerface heeft een cover!

Pokerface heeft een cover!


Jawel. Na de titel, is nu ook de cover van Pokerface bekend.
Het prachtige resultaat kan ik vooral drie mensen verwijten:
- De fotograaf, Martijn van de Griendt
- De ontwerper, Jos Harmsen
- Het covermodel, Wilco Bullens
 

Fotoshoot

Fotoshoot


Word covermodel!
Dat was de titel van de wedstrijd waaraan velen van jullie hebben meegedaan. Wilco is de winnaar geworden. Waarom ik niet? zul je misschien denken. Het simpele antwoord op die lastige vraag luidt: omdat ik dacht dat Wilco het beste het gevoel van Sem zou kunnen uitdrukken. Bovendien leek hij volgens de fotograaf fotogeniek. Maar was dat ook zo? Een verslag van de fotoshoot.

Schrijf&Schrap Schrijversdag!

Schrijf&Schrap Schrijversdag!


Op zondag 12 februari houdt het BKKC (Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur) weer een schrijversdag. Vorig jaar was ik daar ook, naar aanleiding van de Schrijf&Schrap Schrijfwedstrijd! waaraan ik had meegedaan, en dit jaar ben ik uitgenodigd om samen met Rien Broere iets over onze samenwerking te vertellen. Wat is dat voor een dag en wie is Rien Broere?

Winnaar covermodel bekend!

Winnaar covermodel bekend!


Net als de eerste actie: Bedenk jij de titel van mijn nieuwe boek? is ook deze wedstrijd: Word covermodel! een enorm succes geworden. Mijn inbox is overstroomd met foto’s. Dank daarvoor!
Maar wie is het geworden? Wie gaat er op de cover van het boek komen?

Actie 'Word covermodel!' gesloten

Actie 'Word covermodel!' gesloten


De actie is gesloten. Je kunt je foto dus niet meer oploaden via de site. Dat hebben we gedaan, omdat we de tijd nodig hebben om een selectie te maken uit de vele vele inzendingen. En dat valt nog niet mee.

Een lezing bij Novadic

Een lezing bij Novadic


Op 27 december mocht ik een lezing ‘korte verhalen schrijven’ geven aan jong-volwassenen bij Novadic-Kentron in Vught. We zijn een uur bezig geweest in een prima sfeer. Jongens, bedankt voor de aandacht en gastvrijheid!