Nieuw boek: Mijn Nacht met Vedder

Nieuw boek: Mijn Nacht met Vedder


8 juli 2021: Mijn Nacht met Vedder verschijnt!

Nieuw boek: MATCH

Nieuw boek: MATCH


Juni 2019: MATCH verschijnt!

Literatour

Literatour


Literatour 2018:

5 dagen
20 lezingen
600 leerlingen
Boeken, trailers, discussies en vooral inspiratie.

Alle leerlingen van het Markland, het Helicon, het Kadinsky, het Knippenberg, het Augustinus bedankt voor deze te gekke week!

Literatour

Literatour


Voor het tweede jaar op rij mocht ik op Literatour: Vijfentwintig schrijvers bezochten tijdens afgelopen jongerenboekenweek scholen door het hele land.
Én... ik mocht een blog bijhouden voor Boekblad. Hieronder vind je het eerste stukje, de rest lees je op boekblad.nl

Op zoek naar de boektrailer

Op zoek naar de boektrailer


Boek drie, 'Livestream', is het verhaal van een twintig uur durende zoektocht dwars door Manhattan. Laatst was ik met Martijn Van de Griendt in New York. Ook op Manhattan, ook twintig uur lang en ook op zoek: namelijk, naar materiaal voor de boektrailer. Het werd uitputtende, maar vooral inspirerende dag.

In between books

In between books


De laatste punt is al een tijdje geleden gezet. Goed, er gaat nog geredigeerd worden, één, twee rondes waarschijnlijk, maar het verhaal is af. LIVESTREAM zal in september uitkomen. Een opluchting.

Buurt-app

Buurt-app


Sinds kort ben ik lid van een buurt-app. Het leek me handig, wellicht dat ik ooit een ladder zou kunnen lenen van een buur.
Het blijkt veel meer te zijn dan dat.

Associatie

Associatie


Nu heb ik het idee dat er met mijzelf in het algemeen, en met mijn hersenen in het bijzonder, niet gek veel aan de hand is.