Schrijf&Schrap Schrijversdag!

Schrijf&Schrap Schrijversdag!


Op zondag 12 februari houdt het BKKC (Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur) weer een schrijversdag. Vorig jaar was ik daar ook, naar aanleiding van de Schrijf&Schrap Schrijfwedstrijd! waaraan ik had meegedaan, en dit jaar ben ik uitgenodigd om samen met Rien Broere iets over onze samenwerking te vertellen. Wat is dat voor een dag en wie is Rien Broere?

Winnaar covermodel bekend!

Winnaar covermodel bekend!


Net als de eerste actie: Bedenk jij de titel van mijn nieuwe boek? is ook deze wedstrijd: Word covermodel! een enorm succes geworden. Mijn inbox is overstroomd met foto’s. Dank daarvoor!
Maar wie is het geworden? Wie gaat er op de cover van het boek komen?

Actie 'Word covermodel!' gesloten

Actie 'Word covermodel!' gesloten


De actie is gesloten. Je kunt je foto dus niet meer oploaden via de site. Dat hebben we gedaan, omdat we de tijd nodig hebben om een selectie te maken uit de vele vele inzendingen. En dat valt nog niet mee.

Een lezing bij Novadic

Een lezing bij Novadic


Op 27 december mocht ik een lezing ‘korte verhalen schrijven’ geven aan jong-volwassenen bij Novadic-Kentron in Vught. We zijn een uur bezig geweest in een prima sfeer. Jongens, bedankt voor de aandacht en gastvrijheid!

Titel bekend!

Titel bekend!


Jullie voorkeur was overduidelijk. De titel die de uitgever en ik hebben uitgekozen werd zeven (!) keer ingezonden.

Dit in combinatie met een prachtige ondertitel (die één keer werd ingezonden) zijn we gekomen tot het volgende resultaat,

rapapa-rapapa *tromgeroffel*:

Top vijf boektitels bekend!

Top vijf boektitels bekend!


De actie ‘Bedenk jij de titel van mijn nieuwe boek?’ is afgelopen en in overleg met de uitgever is er een top vijf geselecteerd.

Zit jouw titel erbij?

Prijsvraag 'Bedenk de titel' gesloten!

Prijsvraag 'Bedenk de titel' gesloten!


De prijsvraag 'Bedenk jij de titel van mijn boek?' is een succes geworden. En er zijn enorm veel aanmeldingen binnengekomen, waarvoor bedankt!

Hoe schrijf ik een kort verhaal

Hoe schrijf ik een kort verhaal


In oktober verzorgde ik twaalf lezingen op de vier Middelbare Scholen van Roosendaal. Ik gaf daar tips over hoe je een kort verhaal schrijft.

Download hier de tips over het schrijven van een kort verhaal.

Veel succes!

Buddy